City Games € 14,99 per persoon

City Games € 14,99 per persoon
Gepubliceerd op:

Wat is City Games?

Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij City games heb je keuze uit verschillende interactieve real life spellen. Samen met je team ga je de straat op. Strategie en samenwerking zijn hierbij nodig om het spel te winnen. City Games zijn geschikt voor jong en oud!

 

Hoe werkt City Games?

De spelers worden in teams ingedeeld. Elk team krijgt een tablet mee van de organisatie. Samen met je team ga je de straat op om het spel te spelen en natuurlijk te winnen. City Games wordt begeleid door een activiteitenbegeleider van BRES activiteiten.

Mogelijke spellen

Sherlock

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus! Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto! Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker!

Stel hier uw activiteit samen! >>