Pasen

Paasbrunch & Paasbuffet


🐣 Pasen bij De Warrel in Westerbork


Kom en vier Pasen met ons bij De Warrel in Westerbork tijdens ons Paasfeest! We hebben een feestelijke Paasbrunch en een smaakvol Paasbuffet voor u klaarstaan, inclusief een spannende activiteit voor de kinderen: de zoektocht naar het gouden ei!


Op deze vrolijke dag is iedereen welkom om te genieten van onze uitgebreide Paasbrunch, die begint om 11:00 uur. Laat je verwennen door een scala aan heerlijke gerechten, waaronder 2 soorten soep, diverse broodjes met zoet en hartig beleg, koude vlees- en visgerechten, en warme gerechten die onze koks vers voor jullie bereiden. En vergeet niet ons uitgebreide dessertbuffet waar je jezelf kunt trakteren op zoete lekkernijen.


Na de brunch is het tijd voor het hoogtepunt van de dag voor de kinderen: de zoektocht naar het gouden ei! Kinderen kunnen op speelse wijze op jacht gaan naar het verborgen gouden ei en leuke prijzen winnen.


Paasbrunch met Live Cooking:

Tijd: Vanaf 11:00 uur
Paasbrunch: € 34,50 per persoon
Paasbrunch voor kinderen (4 t/m 11 jaar): € 3,00 per levensjaar


Paasbrunch All-In: € 47,50 per persoon (2,5 uur arrangement) - inclusief thee, koffie, frisdranken, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd
Kids All-In (4 t/m 11 jaar): € 4,00 per levensjaar (inclusief drinken)
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis


Paasbuffet met Live Cooking:

Tijd: Vanaf 16:30 uur
Live Cooking Paasbuffet: € 34,50 per persoon (exclusief drinken)

Paasbuffet voor kinderen (4 t/m 11 jaar): € 3,00 per levensjaar


2-uurs arrangement incl. drankjes: € 49,50 per persoon

Pasen