Bruiloften & partijen bij de Warrel in Westerbork (Drenthe)

 

Onze locatie is uiterst geschikt voor bruiloften en partijen t/m 250 personen. In de sfeervolle ambiance kunt u onbezorgd van deze speciale dag genieten. Onze trouwlocatie in Westerbork (Drenthe) ligt op de rand van een prachtig stuk natuur. Mocht u buiten willen trouwen dan heeft u een schitterend mooi uitzicht, beloven de weersvoorspellingen niet veel goeds? Dan is onze trouwzaal een perfecte keus, zonder concessies. Mede door onze geweldige ligging, en smaakvol ingericht interieur zijn de mogelijkheden eindeloos: De plechtigheid binnen of buiten? Binnen of buiten dineren, binnen of buiten feesten het is allemaal mogelijk.


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op (tel. 0593 370 334). Wij denken graag met u mee!

 

Hieronder een aantal prijzen om u een idee te geven van de mogelijkheden, uiteraard is elke bruiloft anders en bespreken we graag uw wensen:

Prijzen bruiloft, trouwfeest

- Bruiloft arrangement 4 uur All-in drinken

€ 20.00 p.p.

 

- petit four 

€ 3 ,25 p.p.

 

- 3x hapje koud & 3 x hapje warm 

€ 7,00 p.p.

 

- puntzakje friet

€ 3,00 p.p.

 

welkomsdrankje kir royal

€ 3,75,- p. glas

 

of heeft u liever een kleinschalig buffet voor 's avonds (vis of vlees keuze in overleg) naar keuze opgemaakte salades en stokbrood

€ 12,50- p.p.

 

Buitenkeuken Barbeque

€ 19,75,- p.p.

excl. cons.

 

Buitenkeuken Barbeque incl. consumpties

€ + 5,- p.p.

per uur

 

soep met een belegd broodje i.p.v puntzakje friet € 4,00,- p.p.

 

 

Eventueel kunnen we ook champagne verzorgen, prijs en keuze in overleg. Bij bruiloften kunnen we voor u een bruidstaart verzorgen (prijs in overleg). Natuurlijk kunt u ook zelf een bruidstaart meebrengen en berekenen we, ongeacht het aantal personen, servicekosten van  € 50,-. Heeft u zelf andere ideeën, dan denken we graag met u mee en bent u geheel vrijblijvend welkom voor een bezoek op onze lokatie en maken we een offerte op maat voor u.