Shortgolf Drenthe

Bij De Warrel vindt u Hole in One, in de volksmond ook wel shortgolf genoemd. Hole in One is het golfspel voor jong en oud en u kunt het na een korte instructie zelfstandig spelen.

Wat is shortgolf?

Shortgolf wordt gespeeld op een 9 kleine holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 30 en 70 meter. Mede hierdoor is Shortgolf geschikt voor iedereen; jong, oud, ervaren spelers, maar zeker ook voor beginners.

Een dure uitrusting is voor dit golfspel niet nodig, u kunt namelijk de golfclubs, ballen en scorekaart van ons gebruiken. U kunt met uw eigen schoenen de baan op. Wij adviseren sportschoenen aan te doen, schoenen met hakken zijn niet toegestaan.

Shortgolf is gesitueerd om de Warrel, daar kunt u voor of na het spelen van het spel een hapje en een drankje nuttigen. Tevens is er de mogelijkheid om het een en ander te combineren.

Als het weer het toelaat, kunt u op ons terras, de verrichtingen van andere spelers volgen, daar ze een ruim uitzicht heeft op de golfbaan.

Speel het spel met vrienden, collega's of familie. Shortgolf, het golfspel voor jong en oud.

Openingstijden shortgolfbaan

Van maart tot en met november op woensdag t/m zondag vanaf 14.00 uur
In het voor- en naseizoen als het weer het toelaat. Op afspraak zijn andere tijdstippen ook mogelijk.

Prijzen shortgolf

Prijs voor shortgolf €12,50

- p.p.

Swing

9 hole's golfen  bittergarnituur
 

Putt

9 hole's golfen   twee belegde broodjes
 

Par

9 hole's golfen buitenkeuken barbeque Meerdere soorten vlees, vis, salades, rauwkosten, sauzen, stokbrood Uiteraard kunt u de barbeque aanvullen met het dessertbuffet. (€6 per persoon extra)
 

Green

9 hole's golfen uitgebreid 5 gangen buffet
 

Club

9 hole's golfen  cake of koek  Daarna kunt u gebruik maken van het uitgebreide 5 gangen buffet.
 

Pin high

9 holes golfen hightea
 

Caddy

9 holes golfen uitgebreid lunchbuffet 2 soorten soep, diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, zalm, vers fruit, salades, rauwkosten, van Dobben croquetten en roerei.
 

Birdie

9 hole's golfen buitenkeuken barbeque Meerdere soorten vlees, vis, salades, rauwkosten, sauzen, stokbrood Uiteraard kunt u de barbeque aanvullen met het dessertbuffet. (€6 per persoon extra)