De Warrel in Westerbork: De mooiste trouwlocatie in Drenthe

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Drenthe? Onze locatie is uiterst geschikt voor bruiloften en partijen t/m 250 personen en behoort tot de top trouwlocaties in Drenthe. In de sfeervolle ambiance kunt u onbezorgd van deze speciale dag genieten. Onze trouwlocatie in Westerbork (Drenthe) ligt op de rand van een prachtig stuk natuur. Mocht u buiten willen trouwen dan heeft u een schitterend mooi uitzicht, beloven de weersvoorspellingen niet veel goeds? Dan is onze trouwzaal een perfecte keus, zonder concessies. Mede door onze geweldige ligging en smaakvol ingericht interieur zijn de mogelijkheden eindeloos. De plechtigheid binnen of buiten? Binnen of buiten dineren, binnen of buiten feesten, het is allemaal mogelijk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op (tel. 0593 370 334). Wij denken graag met u mee!

Bekijk de foto's

 

Prijzen bruiloft, trouwfeest

- Bruiloft arrangement 4 uur All-in drinken

€28,- p.p.

- Petit four 

€4,25 p.p.

 

- 3x Hapje koud & hapje warm 

€10,- p.p. 

- 2x koud en 2x warm hapje

€8- p.p.

 

- Welkomsdrankje

€4,25 

Of heeft u liever een kleinschalig buffet voor 's avonds (vis of vlees keuze in overleg) naar keuze opgemaakte salades en stokbrood

€22,50 p.p. 

Buitenkeuken barbecue

€24,50 p.p. excl. cons. 

Buitenkeuken barbecue incl. consumpties

+ €6,- p.p. per uur

 

Late night snack €4,50,- p.p.

Eventueel kunnen we ook champagne en of de bruidstaart voor u verzorgen, prijs en keuze in overleg. 
Natuurlijk kunt u ook zelf een bruidstaart meebrengen en berekenen we, ongeacht het aantal personen, servicekosten van € 50,- in rekening.

Heeft u zelf andere ideeën? We denken graag met u mee! Uiteraard bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend onze lokatie te bezoeken. We maken dan gezamenlijk een offerte op maat met al jullie wensen.